Parti András

'c1' címkéhez tartozó bejegyzések:

Második hely a samobori C1-esen!

2014. 06. 17.

Sziasztok!
Újabb hétvége, újabb verseny és beszámoló… Ezúttal Horvátországban, Samoborban versenyeztem, ahol sikerült megismételnem a tavalyi második helyemet, aminek örülök, de úgy érzem, hogy egy kicsivel több is lehetett volna benne…
...

 

Szolid, de biztató kezdet Langenlois-ban!

2014. 04. 01.

Sziasztok!
A hétvégén belecsaptunk a közepébe és egy kő kemény tavaszi klasszikusnak megfelelő versennyel kezdtük meg a 2014-es XCO szezont, az ausztriai Langenlois-ban. Mind a csapat, mind a Magyar válogatott részt vett a versenyen.
...

 

Samobor C1, 2. hely! Alakul a forma!

2013. 06. 09.

Sziasztok!
A hétvégén Horvátországban, Samobor-ban álltam rajthoz egy C1-es versenyen. Úgy érzem nagyon jól sikerült, meglett a munka eredménye, amit az utóbbi két hétben is végeztünk, hogy minél jobb formába lendüljek!
...

 

Dobogón a horvát C1-esen!

2013. 04. 29.

Sziasztok!
Az utóbbi két hét sem telt eseménytelenül… Kőkemény edzésekkel folytattam a felkészülést, majd a hétvégén ismét egy verseny volt a soron Horvátországban, ami már sokkal jobban sikerült, mint a múltkori. Dobogóra állhattam. Ezt már visszatérésnek nevezem!
...

 

Visszatérés a pályára, az Olimpia után!

2013. 04. 14.

Sziasztok!
A mozgalmas március edzőtábor, illetve egyéb események után, itthon kicsit megnyugodhattam, a sok távollét után. Most valahogy különösen jó érzés volt itthon lenni, de hátradőlni nem lehetett, mert az első verseny már nagyon közeledett…
...

 

Esés-kelés, pontszerzés...

2012. 06. 18.

Sziasztok!
A hétvégén Ausztriában álltam rajthoz egy C1-es versenyen, ami ezúttal nem az elképzeléseim szerint sikerült… Némi technikai malőr majd egy bukás következett. Azért befejeztem a versenyt és még pontot is szereztem.
...

 

Mission to London!

2012. 04. 09.

Sziasztok!
Nagyon boldog vagyok! Bocsi, de muszáj volt ezzel kezdenem,  mivel megnyertem a másodi válogatót is Kolozsváron, ami egyben C1-es besorolású verseny is volt! Azaz 60 pont a zsebben, plusz igen jó eséllyel a londoni repjegy!!! A következ? válogatón már csak rajthoz kell állnom! Egy biztos, ott leszek!
...

 

Győzelem Törökországból!

2011. 09. 12.

Sziasztok!
Végre igazán jó hírrel szolgálhatok! A hétvégén Törökországban álltam rajthoz egy C1-es versenyen és ismét nyerni tudtam, amivel további 60 ponttal járultam az olimpiai kvalifikációhoz. De a lányoknál is elhoztuk a győzelmet, Benkó Barbi révén…
...

 
1. 2. oldal
© 2011 Created by Bob