Parti András

'verseny' címkéhez tartozó bejegyzések:

18. hely a sankt wendeli Európa Bajnoksáról!

2014. 06. 10.

Sziasztok!
A hétvégén Németországban versenyeztünk a magyar válogatottal, az XCO Európa Bajnokságon. Számomra nagyon jól sikerült, megjavítottam a legjobb EB. helyezésemet. Titkos célom volt a top 20, hát bejött!
...

 

Egy kis bemelegítés!

2014. 03. 15.

Sziasztok!
A múlt hétvégén rajthoz álltam életem első „cyclocross” versenyén a Toyota-Trek kupán, Monoron. Meglehetősen pozitív élményekkel gazdagodtam!
...

 

Durva a helyzet a világbajnokságon...

2011. 09. 01.

Sziasztok!
Már a világbajnokság helyszínéről jelentkezem, a svájci Champery-böl, sőt már túl is vagyunk az első versenyszámon a csapatváltón. De az igen extrém pálya, már Magyar veszteséget is hozott...
...

 

24. hely az Európa Bajnokságról!

2011. 08. 09.

Sziasztok!
Már régebben nem jelentkeztem, többek között azért, mert az OB után kicsit "szabadságra" mentem. Rám is fért a pihenés, de már egy ideje ismét gerjesztem a wattokat , sőt a hétvégén az Európa Bajnokság is megvolt, sikeresen!
...

 

Hétköznapi visszatérés UCI pontokkal.

2011. 06. 24.

Sziasztok!
A hét közepén, szerdán tértem vissza; a versenyzéshez a betegségem után. Az előzményekhez képest, kimondottan jól sikerült, bár ez a furcsa mód hétköznapi C2-es verseny, nem kimondottan kedvezett nekem a pálya szempontjából....

 

Izraeli "kiruccanás", első UCI pontok!

2011. 03. 05.

Sziasztok!
Az utóbbi pár napot Izraelben töltöttem, hogy rajthoz álljak az idei első két viadalon, mely március 4-én, illetve 5-én került megrendezésre. Az első verseny kevésbé volt sikeres, de a másodikon már sikerült értékes UCI pontokat gyűjteni!
...

 
© 2011 Created by Bob