Parti András

A pihenésnek vége!

  2008. 11. 27. 
Index kép

Sziasztok!
Megint régen nem jelentkeztem, megígérem ezek után visszatérek a rendszeres frissítésre! Az utóbbi idő sem volt eseménytelen, de már az edzésekbe is belekezdtem egy ideje.

Talán a bulizásoknál fejeztem be, később is még próbáltam kikapcsolódni de a pihenőidőszak végére beleszaladtam néhány kellemetlenebb dologba. Sikerült összeszednem egy kötőhártya gyulladást, majd kb. 1 héttel később, a bölcsességfogam döntött úgy hogy kinő. Néhány nap kínlódás után elmentem a fogorvoshoz, aki felnyitotta az ínyemet, majd még 3 napon keresztül, minden nap vissza kellett mennem, hogy kicseréljenek benn, bennem egy gézrabot. Nem ezek voltak a legjobb napjaim.
Na de ezen túlestem, és voltam például a túrázni néhány alkalommal, a családommal és a csapatom néhány tagjával, igen emelkedett hangulatba. Sikerült kihasználnom végre azt az utalványt, amit még a zalakrosi Magyar kupán nyertem, a Karos SPA hotelba. Nagyon kellemes néhány napot töltöttünk itt a kedvesemmel.
Belekezdtem az alapozásba is, kb. 2 hete. Most még nem vagyok túl szigorú magamhoz, de azért fokozatosan emelem az edzések mennyiségét, futok, úszok, kondizok, a bringázás mellett.
A hétvégén lezajlott a montis bál is, ahol idén csak második helyekkel voltam érdekelt, mivel a Magyar kupasorozatba, csak részbe indultam. Összességbe nagyon jó volt a hangulat, és egy különdíjat is kaptam az Olimpián elért helyezésemért.
Viszont alakul a jövő évem, amint biztosat tudok mondani, közéteszem.

Üdv: Andris
 
 
 
 
© 2011 Created by Bob