Parti András

Egy kis bemelegítés!

  2014. 03. 15. 
Index kép

Sziasztok!
A múlt hétvégén rajthoz álltam életem első „cyclocross” versenyén a Toyota-Trek kupán, Monoron. Meglehetősen pozitív élményekkel gazdagodtam!

Szóval az előző edzőtábort többé-kevésbé kipihenve, máris pár teszt várt rám otthon, hogy tovább gyűjtsük a watt adatokat, lássuk hol is tartok tavalyhoz képest (egészen jól állok J ). Majd különösebb rákészülés nélkül rajthoz álltam a már említett versenyen a szervezők meghívásra, amit ezúton is köszönök!

Kicsit kétes érzéseim voltak, mivel még nem indultam ilyen típusú versenyen és kissé fáradt is voltam. Lévén nem pihentem előtte és még össze is kellett már pakolnom a következő edzőtáborra, mert másnap már utaztunk is Hvar-ra, szóval elég rossz állapotban voltak a lábaim. Plusz, még azon morfondíroztam, hogy CX bringával illene indulnom, vagy sem (bár a verseny nyíltra volt kiírva és MTB szezonkezdő is volt). Ez a kérdés hamar eldőlt mivel az a CX bringa, amit kaptam a versenyre, kicsit nagynak bizonyult, ezért inkább rövidre zártam a témát, nem erőltettem… Úgyse lett volna időm megszokni, inkább mentem a tutival. J

Ez igen jó döntés volt, mert a pálya nagyon rázott néhol és a homokos kanyar is inkább a vastag guminak kedvezett, szóval a monti egyértelműen jobb döntés volt! Mezőnyileg azért összejöttünk páran, főleg ahhoz képest, hogy mennyien indultunk pl. az XCO Magyar Bajnokságon. A verseny elején kicsit tartottam pl. a junior, de most felnevező, Dina Marcitól, mert nincs sok rutinom ebben a szakágban, de aztán sikerült elszakadnom és megnyertem a versenyt.

Nagyon jól éreztem magam, egy igen jó hangulatú verseny volt, csak gratulálni tudok a szervezőknek és köszönöm mindenkinek a szurkolást! J

Másnap reggel, már jött is értem a csapat, hogy ismét Hvar szigetére utazzunk, ahol épp az utolsó edzőtáborunkat töltjük a szezon megkezdése előtt a szokásos luxus apartmanokban az, Adriatiq Resort Fontana jóvoltából.

Innen az első verseny előtt egy héttel utazunk haza, ami a tipikus közép európai szezonkezdő lesz március 30-án Langenloisban, a Kamptal Klassik Trophy.

Címkék:
verseny
 
 
 
 
© 2011 Created by Bob