Parti András

Esés-kelés, pontszerzés...

  2012. 06. 18. 
Index kép

Sziasztok!
A hétvégén Ausztriában álltam rajthoz egy C1-es versenyen, ami ezúttal nem az elképzeléseim szerint sikerült… Némi technikai malőr majd egy bukás következett. Azért befejeztem a versenyt és még pontot is szereztem.

A veszprémi verseny óta elég keményen készültem, nagyon nehéz edzéseim voltak. Szöllőssy István, az edzőm biztos sokat csuklott az utóbbi időben. J De most erre van szükség, mivel egyértelműen az Olimpia a legfőbb cél!

Azért a versenyre igyekeztem kipihenni magam, egy hidegkamrázással és egy kiadós masszázzsal. Nem is éreztem magam rosszul, de nem voltam kirobbanóan friss, ami valószínű a hirtelen jött melegnek is köszönhető volt.

A 4-es rajtszámot a kaptam, az első sorból rajtoltam. Nem sikerült legjobban a rajtom, de aránylag az elején voltam, majd az egyik felfelében előttem megakadt valaki, ami miatt nekem is meg kellett állnom. El is mentek páran mellettem, majd ez után az egyik lefelében a nyergem „felfordult”, (az orra, felfelé). Reméltem mielőbb eljutok a depóba, de még előtte egy elég technikás lefelében beakadt a nadrágom a nyeregbe, ahogy hátra akartam ülni, ami kicsit megbillentett, itt két igen szűk szikla között kellett átmenni, alig fért el a kormány. Neki is mentem kormánnyal, majd megakadtam és irányt vettem előre a gravitáció segítségével a kormány fölött… Hirtelen az se tudtam, merre vagyok arccal. Kerestem a szemüvegem, meg minden… Kicsit bevertem a vállamat, meg a belső combomat (ami mostanra igen durván belilult J ), de nem volt vészes, csak nagyon kiestem a ritmusból. Elkolbászoltam a depóig, ahol először úgy gondoltam kiállok, mert így az esés után nem éreztem azt a topformát… A depóba végül megálltam kicsit nyereget húzogatni, de nagyon ráérősen, gondoltam megyek még egy-két kört edzés képen. Azonban nem vitt rá a lélek, hogy kiálljak és körről körre előzgetve még a pontszerzők közé is beértem.

10. lettem, ami lehetett volna sokkal jobb is, de nem mehet mindig minden hibátlanul, ezt már tudom J. Azért örülök, hogy végigmentem, mivel a tengerentúli világkupák előtt, mindenképp kellett egy verseny!

Zsolti viszont jót ment, 8. lett! Bogár Gabi meg a 20 helyen futott be a csapatból.

Most mindössze másfél nap itthon és irány Kanada. Sűrű a program…  

 

Andris

Címkék:
c1
Kapcsolódó galériák: windhaag C1 - 2012-06-18
 
 
 
 
© 2011 Created by Bob