Parti András

Az utolsó szezon előtti edzőtábor Hvaron!

  2012. 03. 02. 
Index kép

Mióta legutóbb jelentkeztem, ismét túl vagyok néhány kilométeren. Elég jól halad a felkészülésem, legalábbis úgy érzem, illetve a wattok is és a Cycling Sport Centerben végzett felmérésem is bizakodásra ad okot!

Az előző „kanárii” edzőtábor után, szerencsére egy lazább hét jött, ez nagy szerencse volt mivel addig csak görgőztem, ki nem mentem, a mínusz 5-ben.

Még mielőtt elutaztam volna a következő táborba, a Cycling Sport Centerben ismét végeztem egy terhelési vizsgálatot. Ezért köszönet a CSC profi csapatának! Nagyon jól is sikerült, főleg ha összevetem az előzővel. Egy lépcsővel tovább is mentem, de szinte minden más paraméterem sokat javult. Meghozta gyümölcsét a sok edzőtábor…

Hamar elment az a pár nap, amit otthon töltöttem, főleg a sok teendőm miatt… Majd ismét útra keltünk a csapattal a második otthonunkba (vagy első :) ), Hvar szigetére.

Most már jóval intenzívebb edzések vártak rám. Volt pár nem könnyű résztávos edzés, illetve már montit is hoztunk, hogy kezdjünk visszaszokni a terepre, mivel rohamosan közeledik az első verseny. Csak egy igazán izgalmas pillanatról tudok beszámolni, ugyanis sikerült összehoznom első országútis esésemet (pedig már nyomom pár éve)… Egy jobbos ráadásul kifelé leejtős kanyarban alám kapott a szél és egy pillanat alatt úgy megszűnt a tapadás, mintha vazelinnel kenték volna be az utat :). Már-már a körmeimmel kapaszkodtam, hogy álljak már meg… Szerencsére megúsztam egy kisebb horzsolással meg egy lila folttal a combomon.

Ennek ellenére, ez is egy nagyon jól sikerült tábor volt, minden edzést 100%-osan tudtam teljesíteni. Most szűk egy hetünk van otthon, legalábbis Juhász Zsoltinak és nekem, majd március 7-én indulunk Dél-Afrikába, Benkó Barbival és Lacival kiegészülve, az első versenyekre. Először 10-én egy C2 versenyen indulunk bemelegítés képen, majd egy hétre rá, ugyanazon a pályán már az első világkupa következik. Az biztos, hogy nagyon kemény lesz mindkét verseny, így a szezon elején.

Szorítsatok majd nekünk, szükség lesz rá! Legközelebb már onnan jelentkezek!

 

Andris

Címkék:
Edzőtábor
 
 
 
 
© 2011 Created by Bob