Parti András

Egy kis lazulás...

  2010. 08. 26. 
Index kép

A hosszú hétvégét a Balatonon töltöttem, kis családommal, ami nagyon jól sikerült, semmi kedvem nem volt utána visszarázódni a szürke hétköznapokba.

Azonban még a balatoni hosszú hétvége el?tt, régi f?nökömmel Tordai Csabival, valamint kisöcsémmel Olcsival jártuk be a Mátra Maraton pályáját. A hangulat most is igen emelkedett volt, mint ahogy szokott lenni ebben a társaságban :), nagyon jó kis augusztusi nap volt.
Majd még néhány edzés következett és irány Révfülöp! Anyummal és Olcsival vettük az irányt a magyar tenger felé. Csak 3 éjszakát töltöttünk itt, de az edzések itt sem maradtak el, hiszen nemsoká Maraton OB. Ezért mentem is egy 5 órás edzést, néhány igen kemény résztávval a badacsonyi Lábdihegyen. Persze az edzések után itt, a Balatonban h?töttem le magam. Nagyon jó kis hétvége volt, ha edzésileg nem is pihentem, mentálisan viszont felfrissültem, mivel nem kellett foglalkoznom semmi mással, elfelejthettem a hétköznapi gondokat.
Most viszont már itthon fókuszálok a Maraton OB.-ra. A 10. Magyar Bajnoki címem megszerzése lesz a cél. Kissé izgulok, mert idén még nem mentem maratont, de ez nekem nem szokott gondot jelenteni :), meg mentem jó néhány hosszú edzést, szóval optimista vagyok, úgy érzem felkészültem!
Remélem sokan kilátogattok a Mátrába a hétvégén!

Andris
Címkék:
pihenő
 
 
 
 
© 2011 Created by Bob