Parti András

C2-es Cseh kupa, meglep?en jó eredmény! :)

2013. 09. 09.

Sziasztok!
A VB után ez a hétvége se telhetett verseny nélkül! Ismét egy C2-es cseh kupát néztünk ki, mivel nem volt túl messze (400 km.). Az igen er?s cseh mez?nyben, meglep?en jól sikerült a verseny! :)
...

 

Világbajnokság, 31. hely!!!

2013. 09. 01.

Sziasztok!
Lezajlott a 2013-as világbajnokság Dél-Afrikában! Sikerült az eddigi legjobb VB eredményt elérni a felnőtt férfi kategóriában!
De kezdem az elején, az utazással…...

 

Cseh C2-es, ismét dobogó (2. hely)!

2013. 08. 19.

Sziasztok!
Ezen a hétvégén észak felé vettük az irányt, egy csodaszép csehországi síparadicsom volt a cél, ahol egy C2-es versenyen álltunk rajthoz, ezúttal csak Juhász Zsoltival.
...

 

Kicsinált az extrém hőség...

2013. 08. 06.

Ez a hétvége is versenyzéssel telt, a tikkadó hőségben… Most Horvátországban, a magyar határhoz egész közel versenyeztünk, a kegyetlen melegben. Engem ki is csinált a kánikula, alig bírtam befejezni a versenyt…...

 

Világkupa 2000 méteren (Andorra)!

2013. 07. 30.

Sziasztok!
Az OB után nem sok idő volt „ünnepelni”, vagy megpihenni, mivel most hétvégén, ráadásul szombaton, már Andorrában kellett helytállni a következő világkupa futamon! Ami igen különlegessé tette ezt a versenyt az az, hogy 2000 méteren került megrendezésre, ezért furcsa élményekkel lehetett gazdagodni…
...

 

XCO OB címvédés!

2013. 07. 22.

Sziasztok!
A hétvégén sikerült megvédenem az XCO Magyar Bajnoki címemet Sopronban! Ez nagyon fontos volt nekem az elbukott Maraton Bajnokság után! Itt most szerettem volna mindent kiadni magamból és egy jó versenyt menni, ami sikerült is.
...

 

Technikai KO. a Maraton Bajnokságon...

2013. 07. 08.

Sziasztok!
Tegnap lezajlott a Duna Maraton, ami egyben az Országos Bajnokság is volt ebben a számban. Bíztam a jó formában, jól is alakult minden, de a technika, illetve a sors nem úgy akarta. Egy számomra és mások számára is teljesen új probléma kényszerített a verseny feladására (legalábbis manapság)......

 

Pályafutásom eddigi legjobb Világkupa. helyezése! 29. hely!

2013. 06. 17.

Sziasztok!
Hogy is kezdjem… Nagyon-nagyon jól sikerült a val di sole-i világkupa! Én a pályafutásom eddigi legjobb eredményét tudtam hozni, ami Magyarország eddigi legjobb eredménye is, Juhász Zsolti pedig első éves felnőttként, szintén élete legjobbját hozta!
...

 
1. 2. 3. oldal
© 2011 Created by Bob