Parti András

Samobor C1, 2. hely! Alakul a forma!

2013. 06. 09.

Sziasztok!
A hétvégén Horvátországban, Samobor-ban álltam rajthoz egy C1-es versenyen. Úgy érzem nagyon jól sikerült, meglett a munka eredménye, amit az utóbbi két hétben is végeztünk, hogy minél jobb formába lendüljek!
...

 

Nove Mesto World Cup 43. hely! Térdfájás és doppingellenőrzés...

2013. 05. 27.

Sziasztok!
Elég sűrű volt a múlthét, mivel az albstadti világkupáról, hétfő hajnali háromkor hazaérve, mindössze egy "kómás" hétfő és még két további napon voltunk itthon, mert csütörtök reggel már indultunk is a Csehországba, a következő világkupára.
...

 

Világkupa, Albstadt!

2013. 05. 22.

Sziasztok!
A hétvégén megkezdődött a 2013-as világkupa sorozat, amivel kapcsolatban igen kétes érzéseim vannak. Nem tudom eldönteni, hogy elégedett vagyok, vagy sem… A körülményeket tekintetbe véve, mondjuk az is jó, hogy be tudtam fejezni, és nem adta meg magát a bringám!
...

 

Dobogón a horvát C1-esen!

2013. 04. 29.

Sziasztok!
Az utóbbi két hét sem telt eseménytelenül… Kőkemény edzésekkel folytattam a felkészülést, majd a hétvégén ismét egy verseny volt a soron Horvátországban, ami már sokkal jobban sikerült, mint a múltkori. Dobogóra állhattam. Ezt már visszatérésnek nevezem!
...

 

Visszatérés a pályára, az Olimpia után!

2013. 04. 14.

Sziasztok!
A mozgalmas március edzőtábor, illetve egyéb események után, itthon kicsit megnyugodhattam, a sok távollét után. Most valahogy különösen jó érzés volt itthon lenni, de hátradőlni nem lehetett, mert az első verseny már nagyon közeledett…
...

 

Elátkozott március...

2013. 03. 23.

Sziasztok!
Az utóbbi időszakom nem volt eseménytelen… Sok minden történt, két héten belül kétszer is szerepeltem az RTL híradóban, de sajnos egyszer se pozitív dologgal. A legtöbben azt hiszem hallottatok mindkét esetről, de sajnos nem hagyhatom ki egyiket se a naplómból, mert eléggé meghatározták az utóbbi heteimet…
...

 

Grand Canaria vol. 2! Immár itthon!

2013. 02. 28.

Legutóbb a kanári szigeteki edzőtáborunk közepén fejeztem be, most onnan is folytatom, de már itthon, Magyarországon püfölöm a billentyűzetet. :) Rengeteget edzettem odakint és azt hiszem életem egyik legkeményebb, leghatékonyabb edzőtáborán vagyok túl!...

 

Grand Canaria vol. 1!

2013. 02. 18.

Sziasztok!
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy most már Grand Canaria-ról jelentkezek! Az edzőtábor felén már túl vagyunk, ami annyit tesz, hogy már több mint, másfél hete gyűrjük itt az aszfaltot!
...

 
© 2011 Created by Bob