Parti András

Az eddigi legjobb Világkupa kezdet!

2014. 05. 26.

Szisztok!
A hétvégén a nove mestoi világkupával kezdtem a sorozatban való szereplést, lévén az első kettőt kihagytuk, anyagi megfontolásból. Viszont ilyen jól még nem kezdtem a VK. szezont, nem is voltam messze az eddig legjobb helyezésemtől, pedig a verseny előtt voltak kétségeim…
...

 

Haimingi pontszerzés, HC-s versenyen!

2014. 05. 07.

Sziasztok!
Mint legutóbb írtam, ezt a hétvégét is versenyzéssel töltöttem, méghozzá Ausztriában, egy HC kategóriás versenyen. Kemény mezőny jött össze, de sikerült a pontszerzés az igen technikás pálya ellenére.
...

 

Mélypont után újra felfelé!

2014. 04. 30.

Sziasztok!
Már régen jelentkeztem, pedig volt pár verseny, de sajnos kissé mélypontra kerültem különböző okokból kifolyólag és nem igazán szerettem volna senkit negatív dolgokkal traktálni. Van mindenkinek elég baja… De most már ismét sínen vagyok, úgy érzem!
...

 

Szolid, de biztató kezdet Langenlois-ban!

2014. 04. 01.

Sziasztok!
A hétvégén belecsaptunk a közepébe és egy kő kemény tavaszi klasszikusnak megfelelő versennyel kezdtük meg a 2014-es XCO szezont, az ausztriai Langenlois-ban. Mind a csapat, mind a Magyar válogatott részt vett a versenyen.
...

 

Egy kis bemelegítés!

2014. 03. 15.

Sziasztok!
A múlt hétvégén rajthoz álltam életem első „cyclocross” versenyén a Toyota-Trek kupán, Monoron. Meglehetősen pozitív élményekkel gazdagodtam!
...

 

Tenerife és némi újdonság a wattmérésben!

2014. 03. 03.

Sziasztok!
Kicsit kezd elcsépelt lenni, de ismét egy edzőtáboron vagyok túl, ezúttal Tenerife szigetére utaztunk a válogatottal. Viszont igyekszem most kicsit másról is némi tapasztalatot megosztani veletek (akit érdekel a téma), mivel új Garmin Vektor wattmérőkkel kezdtünk dolgozni.
...

 

Mallorca, a bringás paradicsom!

2014. 02. 06.

Sziasztok!
A mallorcai edzőtábor, már sokkal jobban sikerült, mint a portugál, most minden edzést 100%-ban meg tudtam csinálni. Még nem jártam korábban ezen a szigeten, de most már látom, hogy ez is egy bringás paradicsom. Ezt mi sem jelzi jobban, mint, hogy a Pro Tour csapatok koncentrációja, itt igen magas.
...

 

Portugália, betegeskedéssel...

2014. 01. 16.

Sziasztok!
Idén, illetve tavaly, Portugáliában kezdtük az edzőtáborozást, ahol szűk két hetet töltöttünk. Nekem sajnos elég rosszul indult a dolog, mivel nyitásképpen jól lebetegedtem, ami megbélyegezte az első pár napom hangulatát.
...

 
© 2011 Created by Bob