Parti András

Országos Bajnokság. Nincs szerencsém...

2009. 07. 20.

Sziasztok.
Nem is tudom, hol kezdjem. Mélységesen csalódott vagyok, az idei évem eddig se volt túl szerencsés, de most sikerült feltennem az i-re a pontot, persze negatív irányban.
...

 

Európa Bajnokság. Ismét sárdagasztás...

2009. 07. 15.

Sziasztok!
Mint legutóbb jeleztem, a hollandiai Európa Bajnokság volt a következő kihívás, amin rajthoz álltam. Szerdán hajnalban indultunk neki az 1400 kilométeres útnak és másnap már a csapatváltón kellett virítani.
...

 

Ausztriából a Duna Maratonra!

2009. 07. 06.

Sziasztok kedves napló olvasók!
Az utóbbi két hétvégét is versenyzéssel töltöttem, először Ausztriában egy C1-es versenyen, majd a 10. jubileumi Duna Maratonon álltam rajthoz. A szerencse viszont nem igazán volt velem.
...

 

Európa kupa, Szlovákia.

2009. 06. 23.

Ismét sziasztok!
Ezen a hétvégén Szlovákiában álltam rajthoz egy C1-es versenyen mely egyben Európa kupa is volt, ráadásul itt lesz 2011-ben az Európa bajnokság.
...

 

Katasztrofális időjárás, majd napsütés. Azaz Kislőd és Crosskovácsi.

2009. 06. 17.

Sziasztok!
Legutóbb a fagyos Szilvásvárad Maraton után jelentkeztem. Ezt kiheverve a következő versenyem is itthon volt, azaz lett volna. Majd egy üres hétvége következett volna, de Crosskovácsi Maraton lett belőle
...

 

Madrid, világkupa. Szilvásvárad, Top Maraton.

2009. 06. 05.

Sziasztok, most már itthonról!
Az utóbbi két hétvégén is versenyeztem, először Madridba indultam a világkupa sorozat 4. fordulóján, majd hazautaztam és Magyarországon a Szilvásvárad Maratonon állhattam rajthoz.
...

 

Az utobbi két hét eseményei Freiburgból!

2009. 05. 20.

Sziasztok!
Legutóbb az offenburgi világkupa után fejeztem be, azóta voltam egy világkupán Belgiumban és egy HC kategóriás bundesligán meg volt egy szabad hétvégém is.
...

 

Németországból...

2009. 04. 27.

Sziasztok!
Már igen rég nem jelentkeztem, ennek leginkább az időhiány volt az oka, de most már igyekszem visszatérni a rendszeres frissítéshez. Most megpróbálom leírni mi is történt velem az utóbbi időben
...

 
© 2011 Created by Bob