Parti András

Első helyzetjelentés Grand Cananria-ról.

2010. 02. 17.

Sziasztok!
Mint előzőleg írtam, már Grand Canaria-n készülünk a versenyszezonra, Buruczki Szilárddal és Blazsó Marcival. Itt azért sokkal jobb, mint otthon a fagyos levegőbe edzeni.
...

 

Hurrá utazunk!

2010. 02. 09.

A múlt héten rendesen készültem, bár az időjárás nem volt mindig ideális a bringás edzésekhez, de most már nem kell tovább sínylődnöm a tundrai időjárás mellett. Szerdától, mint egy 3 hétre Grand Canaria-ra költözök!...

 

Egy laza hét és némi betegeskedés.

2010. 01. 30.

A múlt hét nem egészen úgy alakult, ahogy terveztem, bár eleve laza napokat terveztem, de sikerült kissé megfáznom is. Azért ez még túl nagy gondot nem okozott.
Szóval a múlt hetet egy kis megfázással kezdtem, valószínű előtte a sportorvosi vizsgálaton szedtem össze valamit
...

 

Újult erővel 2010-ben!

2010. 01. 20.

Sziasztok!
Először is sikerekben gazdag, boldog újévet szeretnék kívánni minden kedves naplóolvasónak!
Már jó rég nem jelentkeztem, azóta jó sok víz lefolyt a Dunán. Én az óta túl vagyok az őszi pihenő időszakon, ami nagyon jó hangulatban, sok túrázással, horgászással és még sok minden mással telt. Kipihentem az évi fizikális, illetve mentális fáradtságot.
...

 

Szezon vége! Szerencsére... :)

2009. 09. 29.

Sziasztok!
Megint egy ideje nem jelentkeztem, azóta véget ért ez a számomra elátkozott szezon, de előtte még részt vettem az utolsó két világkupa futamon Svájcban, illetve Schladmingban, Ausztriában.
...

 

Magyar Kupa Pilisborosjenő.

2009. 09. 08.

Most hétvégén a pilisborosjenői magyar kupán álltam rajthoz.
A versenyt megelőző hetem elég zaklatott volt, ennek megfelelően az edzéseken is nagyon alul enervált voltam. Reméltem a versenyre frissebb leszek.
...

 

UCI pontok Horvátországból.

2009. 09. 04.

Ismét sziasztok!
Mint jeleztem, az előző hétvégén Horvátországban versenyeztünk a magyar válogatottal. A verseny többé, kevésbé jól alakult számomra, de a többiek számára is.
...

 

A pechszéria!

2009. 08. 28.

Sziasztok!
Már jó rég nem jelentkeztem, azóta volt pár verseny és egy szörnyű peches szériában voltam, de remélem már vége! Most megpróbálom összefoglalni az eseményeket.
...

 
© 2011 Created by Bob